Hollanda’da seçim sonuçları belli oldu!

Hollanda seçimlerinden çıkan sonuç: Demokrasi öldü, yaşasın Wilders! Avrupa için sonun başlangıcı.. Ha! Bu arada Avrupa Demokrasisi öldü de “canlı” taklidi yapıyor, ya da...

Hollanda seçimlerinden çıkan sonuç: Demokrasi öldü, yaşasın Wilders! Avrupa için sonun başlangıcı.. Ha! Bu arada Avrupa Demokrasisi öldü de “canlı” taklidi yapıyor, ya da öldüğünü bilmiyor olabilir!? Buna rağmen birileri ölü yüzü pudralamaya devam edeceklerdir..

Bu arada Almanya Türkiye’ye karşı Hollanda’ya desteğini sürdürüyor. Nazi suçlamasından rahatsız. Kendilerine göre “örnek alınacak bir demokrasi”leri var. Hatta kendilerine yabancı politikacıların siyasi kampanyalarını sınırlandırma seçeneğini el altında tutuyorlar..

Bu arada Almanya’da yapılan kamuoyu araştırmalarına göre Almanların üçte ikisi Türkiye ile üyelik müzakerelerinin durdurulmasını, beşte dördü de Alman askerlerinin Türkiye’den çekilmesini istiyor. Aslında geç bile kaldılar.. Bild gazetesinin bir araştırma şirketine yaptırdığı ankete göre yaklaşık % 12’lik bir oran aksi görüşte. % 24’lük kesim ise fikri yok ya da kararsız. 

Bakın, bu Alman yöneticilerin çoğunun ABD, İngiltere, İsrail, Vatikan ve Fransa’ya gücü yetmez. Hırsını bizden almaya kalkmasının böyle bir anlaşılır yanı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar