Her şey yolunda mı?

Her şeyin yolunda olduğunu, olan şeylerin makul şeyler olduğunu söyleyebiliyor musunuz?Eğer değilse, o zaman bunun sorumlusu kim? Kimse bu konuda kendini sorumlu kabul etmeyecektir. İşte asıl sorun burada.Binali Yıldırım da...

Her şeyin yolunda olduğunu, olan şeylerin makul şeyler olduğunu söyleyebiliyor musunuz?

Eğer değilse, o zaman bunun sorumlusu kim? Kimse bu konuda kendini sorumlu kabul etmeyecektir. İşte asıl sorun burada.

Binali Yıldırım da, Ekrem İmamoğlu da, YSK sonuçları açıklamadan başkanlıklarını ilan ettiler. Yıldırım, Bilboard’larda bunu duyurdu, İmamoğlu, Anıtkabir’e gitti, defteri başkan olarak imzaladı.

Yıldırım, bu Bilboard’lardan haberdar olmayabilir! “Nasıl olsa kazanacağız” diye bu afişler hazırlanmış ve daha YSK sonuçları hazırlamadan, Yıldırım önde giderken bu afişler dağıtılmış olabilir!

Ama AK Parti de, CHP de bu konuda erken açıklama yaptılar ve bu açıklamaların arkasından karşılıklı suçlamalar yapıldı. Ve tabii sinirler gerildi.

Zaten gerilimli bir seçim süreci yaşandı. Şimdi de günlerdir seçim sonuçları üzerinde spekülasyonlar yapılıyor. Sosyal media’da akla ziyan yazılar dolaşıyor. Bunlar doğru değil. Türkiye’ye yakışmıyor, bu millete yazık ediliyor. Dünya devletlerinin gözünde itibar kaybına uğruyor. Dostlar üzgün, düşmanlar bayram yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar