Haydi Bismillah

Mansur Yavaş Ankara’da caddeleri “Haydi Bismillah” afişleri ile donatmış. CHP, Ankara, “Haydi Bismillah!” Ben de ekleyeyim: La havle vela kuvvete illa billah! Olmaz olmaz deme olmaz olmaz. CHP’li laikler buna ne diyecek şimdi.

Mansur Yavaş Ankara’da caddeleri “Haydi Bismillah” afişleri ile donatmış.

CHP, Ankara, “Haydi Bismillah!”

Ben de ekleyeyim: La havle vela kuvvete illa billah!

Olmaz olmaz deme olmaz olmaz. CHP’li laikler buna ne diyecek şimdi. Biri gidip Eyyub Sultan’da Kur’an-ı Kerim okuyor, ötekisi Ankara’da siyasete “Bismillah” diye başlıyor.

Bekri Mustafa Ayasofya’ya imam mı oluyor, yoksa bizim (!) zengin muhafazakar patronlar, Kur’an okuyarak yaptıkları açılıştan sonra içki servisi yapıp, dansa mı kaldırıyorlar hanımefendileri.

Eski CHP’li bir belediye başkanı kurban keserek genelev açmıştı bir zamanlar.. Hasan Aksay bir zamanlar siyasi bir toplantıda, Bismillah, Maşallah, Fe sübhanellah, İnşallah, Allah Allah dediği için hakkında “çok Allah demek”ten, laikliği ihlal “suçu”ndan hakkında soruşturma açılmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum