Hatırlayalım: Bir din günü var

Cumhurbaşkanı, yurt dışına mal varlığını, parasını kaçıranlara kartı hükümeti uyardı ve yapılan işi de “hıyanet-i vataniye” olarak tanımladı. Ben de bu vesile ile bir kez...

Cumhurbaşkanı, yurt dışına mal varlığını, parasını kaçıranlara kartı hükümeti uyardı ve yapılan işi de “hıyanet-i vataniye” olarak tanımladı. Ben de bu vesile ile bir kez daha bu çevrelerin ihanetlerine dikkat çekmek istedim.

3-5 soysuzun, ahlaksızın, yani içimizdeki beyinsizin işlediği yüzünden bazen bir topluluk helak olabiliyor. Şoförün ya da sorumsuz bir yayanın hatası bütün otobüs yolcularının felaketine sebep olabiliyor.

Şu yolsuzluk ve rüşvet iddialarının memleketin gündemini nasıl işgal ettiğini görüyorsunuz.

Tamam, bu hainlerin derdi yolsuzluk değil, kendileri bunun milyon kat beterini yapıyorlar. Dertleri “üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek” birilerine gözdağı vererek başka birilerini hizaya getirmek.

Bütün bunlar olurken şunu da görmemiz gerek. Birileri de sütten çıkmış ak kaşık değil. Hatta bunlar, bugün kendilerini yargılayan çevreler tarafından yemlenmiş de olabilir. Ama unutmayın şeytanın ya da şeytanın işbirlikçilerinin varlığı bizim günah işlememizin gerekçesi olamaz..

Burada asıl söylemek istediğim başka bir şey var. Yolsuzluk yapanlar, rüşvet alanlar, bir iki düzine bürokrat ve politikacı değil. Bu iş tek başına yapılan bir iş değil, sivil de var bu gayya kuyusunun içinde iş adamı var. Bu pislik bir şekilde birçok kişiye bulaşmış durumda. Bu kötü gidişe dur demeye kalkanların üzerine yürüyorlar, onlar tehdit ediyorlar, iftira ediyorlar. Ellerinden gelse adamı infaz edecekler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar