Hani DAEŞ bitmişti!

Şeytan tatile mi çıktı yoksa.. Yok canım! Şeytan bölgede “fazla mesai” yapıyor. Türkiye, Fırat’ın doğusunda operasyona hazırlanıyordu. ABD de güya güvenli bölgeye destek verecekti!. ABD’ye göre ise zaten DAEŞ diye bir örgüt kalmamıştı!?.

Tabii kaç Amerika var?

Trump deli mi, “deli” rolü mü yapıyor. Sistem böyle bir “çılgın”a ihtiyaç duyduğu için onu mu getirdi?. Adam bir çete reisi gibi hareket ediyor, adeta siyasi bir mafia mantığı ile yönetiyor. Trump dönemi “Amerikan rüyası”nın sonu.

 ABD-PKK ittifakı yine DEAŞ kartına sarıldı. PKK elebaşları; Hol, Rukban, El Ömer, Deyrizor ile Baguz kamplarında tutulan ve sayıları 6 bine ulaşan DEAŞ’lıları “Ailelerinizi serbest bırakacağız” diyerek silahlandırıp, Türkiye sınırına gönderiyorlarmış.. Yani, kullandıkları örgüt ıskartası piyonları yem olarak ya da mayın gibi bölgeye döşüyorlar. Akıllarınca bir taşla iki kuş vuracaklar. Bunu ilk defa yapmıyorlar. Bunların o anlı şanlı danışmanlık şirketleri hep iki taraflı, üç taraflı, 4-5 taraflı çalışır. FETÖ’ye PKK’ya, İsrail’e, Suudi Prensi’ne de danışmanlık verirler, bize de. Hani derler ya, “kafalarında 40 tilki dolaşır, hiçbirinin kuyruğu ötekine dokunmaz”. Bunlar “9 kocalı bakireler locası”ndandırlar. Yani “Kutsal fahişe”lerdendirler. Anlayacağınız tam bir “münafık”tırlar. Bunların ilkeleri, dostları ya da düşmanları yoktur. Sadece çıkarları vardır. Dinleri de çıkarlarıdır. Her kılığa girebilirler.

ABD dünyayı “Tanrısı”na güvenerek sömürüyor. ABD derin devletinin tanrısı para! O paranın üzerinde de “in God we Trust” yazıyor. Yani “Biz tanrımıza güveniriz”. Güvendikleri paraları karşılığı olmayan büyülü bir kağıttan başka bir şey değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar