Haddinden fazla şiddet..

Panik yok. Bir saldırı altındayız. Uluslararası sistem saldırıyor. Saldıracak. İşte böyle: Hep söylüyordum, şartlar kötüleştiğinde sabredebilecek misiniz, dik durabilecek misiniz?Biz yaptık, ederiz...

Panik yok. Bir saldırı altındayız. Uluslararası sistem saldırıyor. Saldıracak. 

İşte böyle: Hep söylüyordum, şartlar kötüleştiğinde sabredebilecek misiniz, dik durabilecek misiniz?

Biz yaptık, ederiz, yaparız demekle olmuyor. Göklerin hazinesinin anahtarı bizim elimizde değil. Kimse geleceği bilemez. Hakikat şu: “Allah bizi mallarımız, canlarımız ve sevdiklerimizle, kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecek”. Bütün bu şartlar altında söyleyin bakalım: Sabredenlerden, şükredenlerden, direnenlerden olabilecek miyiz. Adı Selam olan der ki, “Sabredenlere müjdele”..

Bu da geçer ya hu, her iyilik gibi, her kötülük de geçicidir. Dolardaki bu yükseliş de geçici. Bu gerçek bir değer değil. Gerçek değer 1 dolar eşittir 3 lira.

Unutmayın, bize hayır gibi gelen şeyde Allah şer, şer gibi gelen şeyde hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz Allah bilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar