Gülen öldürülebilir

Bu yazı tamamen kurgudur.. CIA bundan sonra kendi adamı hakkında ne yapabilir, onların kafaları nasıl çalışır, daha önce yaptıklarına bakarak şöyle bir senaryo yazabiliriz.. Bunlardan biri gerçekleşebilir ya...

Bu yazı tamamen kurgudur..

CIA bundan sonra kendi adamı hakkında ne yapabilir, onların kafaları nasıl çalışır, daha önce yaptıklarına bakarak şöyle bir senaryo yazabiliriz..

Bunlardan biri gerçekleşebilir ya da bambaşka bir senaryo gündeme gelebilir, ama mantık bu olacaktır..

Bütün ihtimalleri not ederler. Bizim strateji şirketleri gibi bu doğru, bu yanlış demezler. Bütün ihtimallerin maliyet ve riskleri analiz edilir ve değişen şartlara göre değişen şartlara uyum performansı yüksek bir yön-eylem planı hazırlanır..

Önce Gülen yaşayacak mı, ölecek mi? Ya da zombi mi olacak..

Kendi de de ölebilir. Öldürülebilir. Ölmeyebilir, öldüğü halde ölümü gizlenip yaşadığı izlenimi uyandırılabilir. Şiilerin kayıp imamı gibi mesela ortadan kaybolabilir.

Hz. İsa’yı kendi bedeninde taşıyor ya, Hristiyan teolojisindeki gibi bir guybet hali de senaryolaştırılabilir.. Sonra yeniden dirilir döner.. Guybet zamanında o ortadan kaldırılıp, yerine yeni biri de ikame edilebilir..

Mesela Pensilvanya’da bir anda ortadan kaybolup, sonra onun Kilimanjaro ya da Tur-u Sina’da, Tanrı Dağı’nda yaşadığı gibi bir hikâye de uydurulabilir.. Hatta birileri gidip, orada kendisi ile de görüşebilir.. “The Cemaat” ile ilişkileri için de, Misbah Yazdi gibi biri aracılık edebilir. Bu profesyonel kripto biri olabileceği gibi, ipnozla biyonik robot haline getirilmiş bir medyum da olabilir..

Biliyorsunuz İran’daki bir kaç Şia’dan biri olan Hüccetiye tarikatında böyle bir durum söz konusu. Bugün İran’da Ali Şiası, Safevi Şiası, Arap Şiası, Geleneksel / Folk Şia gibi Şia grubları oluştu. Ahmedi Necat’ın akrabası Misbah Yazdi, 1950’lerin başında ortaya çıkan Hüccetiye tarikatının bugünkü temsilcisi. Mehdi ile teması sağlayan da o.. Gülen’le de biri esoterik bir bağ kurabilir. O herkesi görür, herkesi duyar, ama kimse onu doğrudan göremez.

Gülen yaşasa da ölse de problem. Ceset nereye gömülecek, ABD’ye mi, Türkiye’ye mi, mesela Kudüs’e mi? Said-i Nursi olayında olduğu gibi cenazesi kaçırılabilir de.. Her şey mümkün..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar