Gülen bir Humanoid’e dönüşebilir mi?

Geçen gün Üsküdar’da Emniyet mahallesinde Gençlik Merkezi’nde “Türkiye Media Bilişim Zirvesi” vardı.  NAR “New Age Religion” dünyayı cehenneme çevirecek.. Bilişim din algısını...

Geçen gün Üsküdar’da Emniyet mahallesinde Gençlik Merkezi’nde “Türkiye Media Bilişim Zirvesi” vardı. 

NAR “New Age Religion” dünyayı cehenneme çevirecek.. Bilişim din algısını radikal şekilde etkileyecek. Doğrusunu söylemek gerekirse bu konuda ciddi bir hazırlık yok..

Bakın FETÖ üzerinden size bir senaryo sunacağım. Bu olay Tim Canon’un kendi bedenindeki uygulamaları gibi bir konu da  değil.. Evet giyilebilir teknolojiden öte, başka bir şeyden söz ediyoruz. Bilgisayar, masanızda değil artık. Bedeninizin içine giriyor. Kulağa takılan tüb’den daha farklı bir şey bu.

Humanoid konusu insanın yerini alan, sadece sanal ortamda değil, fizik dünyada 3 boyutlu var olan bir kimlik. Kişilik.. Sizin tıpkınızın aynısı. Sizin elbisenizi giyebilir, sizin ses tonunuzla konuşabilir, sizin saç stilinizi taklit edebilir. Sizin jest ve mimiklerini, tiklerinizi, hatta espri anlayışını modelleyebilir..

Düşünün, FETÖ’nün bir Avatar’ını ürettiniz. Sanal ortamda her zaman dünyanın herhangi bir yerinde olabilir. Ya da eş zamanlı olarak onu fiziki olarak hayata katabilirsiniz.. Sizin adınıza konuşabilir, belge imzalayabilir.. Sizin yazı karakterinizle yazı yazabilir.

Gülen haşa Hz. Allah’la, Cebrail’in vasıtası ile olmadan konuşabiliyor. “Sidre-i Münteha”ya gidip gelebiliyor.. Bu “tayyi mekân”, “tayyi zaman” denen hadise.. Bedensiz bir şekilde gidip gelebiliyor. O zaman öldükten sonra bile, madem öbür alemde tasarrufta bulunabiliyor, yani bu dünyadan öbür dünyayı etkileyebiliyorsa, öbür dünyadan da bu dünyayı etkileyebilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar