Gülen, aileden biri!

Gülen ABD için yabancı biri değil.. Dolaylı olarak 1960 başından beri temasları var. 1974’de dirsek teması, 1978’den sonra kol kola, 1980’den sonra sıcak, ileri işbirliği, 1991’den sonra artık proje...

Gülen ABD için yabancı biri değil.. Dolaylı olarak 1960 başından beri temasları var. 1974’de dirsek teması, 1978’den sonra kol kola, 1980’den sonra sıcak, ileri işbirliği, 1991’den sonra artık proje ortaklığına geçtiler..

Şahinler “İslam’a karşı sopa” politikası uyguluyorlardı. Ilımlılar ise “İslam’a karşı havuç” politikası izlemeye başladılar. SSCB’nin dağılmasının, soğuk savaşın bitmesinin ardından NATO yeşil tehlikeyi öncelikli tehdit olarak gördü ve tehlikenin rengi kızıldan yeşile döndü.. Bir yandan radikal İslam’a karşı İslamofobia temelli kampanyalar başlatılırken, bir yandan da ılımlı İslam politikası gündeme getirildi. Paralel din işte bu projenin ürünü.

Paralel yapı CIA’nin bir projesi. Rant Corp. üzerinden koordine ediliyor. Projenin editörü Graham Fuller. Cumhuriyetçiler, yani Bush / Brezinsky ekibi İslam’a karşı sopa yanlısı. Demokratlar ve Globalistler İslam’a karşı havuç politikasını savunuyor. Sonuçta aynı yere varmak istiyorlar. Sadece o hedefe ulaşmak için yöntemleri farklı.

İşin içinde MOSSAD da var, MI5 de, Vatikan da var, Almanya da.. ABD bu işin merkez üssü.

NATO da işin içinde..

Sibel Edmonts’un dün linklediğim videolarını izledinizse gerçek aslında apaçık ortada. Artık bu gerçek dünyada tartışılmaya başlandı..

Bakın bu Gülenistlerin işbirliği yaptıkları daha “ılımlı”lar. Siz bir de “çalımlı”ları düşünün. Eğer bir İslam ülkesine atılacaksa İncirlik’teki nükleer başlıklardan birini DAEŞ’e vermeleri bile bu zihniyet sahipleri için mümkün.. İncirlik’in ciddi şekilde kontrol altına alınması gerek. İncirlik’te de, Amerikan elçilik ve konsolosluklarında da bir sürü Gülen’ci hâlâ işbaşında.. Bunların da gözaltına alınması gerek. Gülen bir kukla. Kuklacı ortada!

Clinton “ılımlı”, Trump “Çalımlı”.. Trump gelirse görürsünüz. Clinton ise Gülen’le kol kola.. Gülen, Clinton’u destekliyor.. 8 Kasım’da yapılacak ABD Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Donald Trump’ın siyasi danışmanı Peter Navarro, National Interest sitesinde yazdığı makalede FETÖ’nün Demokrat Parti’nin başkan adayı Hillary Clinton’ın kampanyasına destek verdiğini söyledi. Navarro, “Hillary’nin Türkiye’deki darbe girişimini desteklemekle suçlanan gizemli İslami din adamıyla bağları” başlıklı yazısında “Eğer Gülen karşıtlarına inanırsak, Gülen ABD’ye karşı gizli ya da kültürel cihat tehdidi oluştururken, Türkiye’deki demokrasiye ve istikrara karşı da bir dış tehdit. Bu nedenle Hillary’nin potansiyel Gülen’ci finansal bağlantısı oldukça alarm verici” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar