Gaza gelmek!

Birileri “Temel” Reis’i gaza getirmeye çalışıyor.Oysa Sivas olayından sonra “tu kaka” etmişlerdi. Şimdi “iade-i itibar” ediyorlar.İyi Parti, yeni bir “Cem Uzan vak’ası”na...

Birileri “Temel” Reis’i gaza getirmeye çalışıyor.

Oysa Sivas olayından sonra “tu kaka” etmişlerdi. Şimdi “iade-i itibar” ediyorlar.

İyi Parti, yeni bir “Cem Uzan vak’ası”na dönüşüyor ya, “Temel bey”i cilalayıp, Meral Akşener’in yanına “eklemlendirebilirlerse” İyi Parti bir “Proje” olarak işe yarar mı?

Dikkat ederseniz, Oğuzhan Asiltürk’ün adından hiç söz edilmiyor. SP’den 2. bir kişinin daha adı yok. Tek “Temel bey” var. Fatih Erbakan’ın adı da yok.. Ha!, sessiz sedasız daha önce CHP’ye kaydolan bir “yeğen Erbakan” vardı ya, o şimdi “Meral Abla”nın danışmanı. Yani bir “Erbakan” var kadroda.

Temel Karamollaoğlu’nun medya destekli popülerliği profesyonel bir iş gibi geliyor. Karamollaoğlu da rüzgârı yakalamış durumda. O da iyi gidiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar