Fırtına öncesi sessizlik

Saldırmıyorlarsa vazgeçtiklerinden değil. Fırsat kolluyorlar.. Bir kez daha başarısız olmaktan korkuyorlar.. Konjonktürün uygun olmadığını düşünüyorlar.. PYD korkuyor. HDP’nin durumu ortada...

Saldırmıyorlarsa vazgeçtiklerinden değil. Fırsat kolluyorlar..

Bir kez daha başarısız olmaktan korkuyorlar.. Konjonktürün uygun olmadığını düşünüyorlar..

PYD korkuyor. HDP’nin durumu ortada, PKK’nın da.. PYD sözde Marksist örgüttü değil mi? Karargahında ABD bayrağı asılan, ABD’nin bölgedeki işbirlikçisi bir örgütten, emperyalist ABD askerlerinin omuzlarına PYD arması taktıkları bir işbirliğinden söz ediyoruz..

PKK ve PYD deşifre oldu.. PYD bölgede sadece ABD’nin değil, NATO’nun, Vatikan’ın, Christianity Army’nin daha doğrusu Hristiyan ordusunun da işbirlikçisi.

PYD bir yandan Türkiye’nin El Bab’dan sonra kendilerine yönelmesinden korkuyor, öte yandan ABD’de Trump’ın Türkiye ile arasını sıcak tutma ve yakınlaşma politikasından çekiniyorlar..

DAEŞ de korkuyor.. Zaten El Bab’da ağır bir yenilgi aldılar. Irak Musul’da ilerlemeye devam ediyor. TSK ya Membiç’e girecek ya  Rakka’ya.. DAEŞ öne çıkıp, TSK’yı kendi üstüne çekmek istemiyor.

FETÖ’ye gelince o da korkuyor.. FETÖ’nün resmi koruması geri çekildi. Yanlış bir adım Gülen’in iadesi ya da sınırdışı edilmesi yönünde bir sonuç doğurabilir.. ABD’deki FETÖ soruşturması derinleştirilebilir.. Gülen hem Erdoğan’dan korkuyor, hem de Trump’tan. Öte yandan boş da durmuyor. Trump’ın çevresi ile yakın ve sıcak temas noktaları bularak kendilerini güvene almaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar