Fırat’ın doğusu ve..

Bana kalırsa, İstanbul zirvesinden sonra bölgede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Bundan sonraki yol haritası için önce şu Amerikan seçiminin sonucunu beklemek gerek. Bir hafta sonra Amerika’da dananın kuyruğu...

Bana kalırsa, İstanbul zirvesinden sonra bölgede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Bundan sonraki yol haritası için önce şu Amerikan seçiminin sonucunu beklemek gerek. Bir hafta sonra Amerika’da dananın kuyruğu kopacak.

ABD’de işler kolay kolay yoluna girmeyecek. Kim kazanırsa kazansın, bu bıçak sırtı bir kazanım olacak. Kimse sonuçtan tatmin olmayacak.

Eğer Demokratlar kazanacak olursa Trump’ın işi biraz daha zorlaşacak, hareket alanı daralacak. Zaten bugün için Trump’ın gitmesi sorunu çözmüyor. O giderse yerine gelecek kişi daha radikal biri.

Türkiye özellikle İstanbul’da Putin, Macron ve Merkel’le yapılan zirve ardından hem ekonomideki iyileşme hız kazandı, hem de Ankara’da hem Fırat’ın Doğusunda, hem de Ege’de, hem de Doğu Akdeniz’de bayrak gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar