FETÖ’cülükle suçlanmak!

Biri bir başkası hakkında bir şey söylerse, suçlanan kişi suçlamayla alakalı değilse, iftira eden kişi, o suçu işlemiş gibi cezalandırılır.. Burada söz konusu olan iftira suçudur.. Darbe...

Biri bir başkası hakkında bir şey söylerse, suçlanan kişi suçlamayla alakalı değilse, iftira eden kişi, o suçu işlemiş gibi cezalandırılır.. Burada söz konusu olan iftira suçudur..

Darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlarda, görevden alma, gözaltı, tutuklama sürecinde mutlaka bir takım yanlışlar olacaktır.. Gönül istemez ama, kurunun yanında yaş da yanacak. Onbinlerce kişinin adının geçtiği bir yerde mutlaka bir takım yanlışlar olacaktır.. Kesinlikle bu yanlışların ortaya çıkartılıp düzeltilmesi gerek.

FETÖ’cü olmayan birini, FETÖ’cülükle suçlamak, FETÖ’cü olmak kadar ağır bir suçtur.

Bu konuda dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da, bazı uyuyan FETÖ’cülerin, FETÖ’cü olmadıkları ya da daha önce bir şekilde ilişkisi olup da bugün bu yapıdan ayrılmış kişileri FETÖ’cülükle suçlamalarıdır.. Böyle yapılırsa, o zaman FETÖ’cü olmayan fazla kişi kalmaz..

Bazı kripto Paralelciler de, bugün kraldan fazla kralcı bir eda ile, Tayyib Erdoğan fedaisi gibi görünerek, yine mel’anetini sürdürüyor... Arşiv görüntüleri ya da fabrikasyon belge, ses ve görüntülerle tehdit, şantaj, iftira operasyonları yapabiliyorlar.. Hemen kendilerini makbul cemaat yapıları ile ilişkilendirerek, bir yandan soruşturmaların inanılırlık ve ciddiyetini sulandırmaya, öte yandan hedef seçtikleri kişilere operasyon yapabilmektedirler..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar