FETÖ’cüler darbeyi başarsaydı da!

FETÖ’cüler yatıp-kalkıp dua etsinler ki, bu darbe başarılmadı. Başarılmış olsaydı, onların başına gelen bu günkünden daha iyi olmazdı.Derin uykularından uyandıklarında ya infaz memuru ya...

FETÖ’cüler yatıp-kalkıp dua etsinler ki, bu darbe başarılmadı. Başarılmış olsaydı, onların başına gelen bu günkünden daha iyi olmazdı.

Derin uykularından uyandıklarında ya infaz memuru ya da infaz edilecekler listesinde adı yazılanlardan biri olurlardı.

Gülen gelir, İstanbul’a yerleşir. Ermenilere tazminat ödersiniz, Kıbrıs’ta AB’nin istediği olur. Özerk Kürdistan kurulur, NATO İncirlik’e yerleşir, bölgede bugün sorun yaşanan 22 ülkenin sınır, rejim ve iktidar yapıları yeniden düzenlenir. Sizin çocuklarınız ABD’nin hayallerini gerçekleştirmek için ucuz asker deposu olarak kullanılırdı. İsrail, Kudüs’e yerleşir ve Filistinlilere nihai darbe vurulmuş olurdu, tabi onlara göre.

Onların hesabı vardı, bir de Allah’ın hükmü! Allah’ın hükmü galip oldu.

Erdoğan’ı Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne göndermeyi hayal ediyorlardı. Ve tabi bugünkünden daha çok sayıda insan sanık sandalyesine oturtulacak ve bu plana karşı çıkanlar da infaz edileceklerdi, TBMM’yi, Beştepe’yi vuran, halka ateş açan hainler tarafından.

Gerçeğin geç de olup farkına varan imamlar, ablalar, abiler ya hapishaneye gönderilecek, ya da infaz edileceklerdi. O “Cemaat”in (CIAmate) fonladığı işadamlarının servetlerine el konulacak, buna itiraz etmeyenler ise “Kolhoz yöneticisi” olacaklardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar