FETÖ İNT.

Karşınızda, o bildiğiniz F. Gülen yok. FG adını ya da FETÖ’yü kazırsanız, arkasından başka bir dünya çıkar.Önce şu Sarraf olayına bir bakalım. Bilardoda vurduğunuz taş değil...

Karşınızda, o bildiğiniz F. Gülen yok. FG adını ya da FETÖ’yü kazırsanız, arkasından başka bir dünya çıkar.

Önce şu Sarraf olayına bir bakalım. Bilardoda vurduğunuz taş değil, o taşın vurduğu taş önemli. Sarraf olayı üzerinden, iktidar ve Türkiye hedef alınıyor. Kılıçdaroğlu da dibek döğenin hık deyicisi! Bu Türkiye’ye başlatılan “topyekûn savaş”ın yeni bir merhalesi. Hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet olaylarının üstünü örtmek bahanesi ile bir takım aşağılık kişi ve örnekler vesile edilerek içeriden-dışarıdan birileri saldırıyor.

Sarraf davası Türkiye ile aynı zamanda Irak’ı, İran’ı da hedef alan bir komplo. Bu dava orta vadede ABD’yi de vurur.

Tek bir FETÖ yok. Türkiye’de de daha bir sürü FETÖ’cükler var.. Dünyada da başka FETÖ’ler ve FETÖ’cükler var.. Bu yargılama usul ve esas açısından ABD yargısı adına utanç verici. Kılıçdaroğlu deseniz siyaset yapmayı “Mavi Balina” oyunu sanıyor sanki. Kendi ifadeleri ile “suç yok” ama, suçlu arıyor(!?). Kaş yapayım derken göz çıkartıyor. Göreceksiniz, attığı taş kendi başını yaracak. Savcılığın kapısını çalacakken işi başka yerlere çekiyor.

Asıl konumuza dönmek gerekirse, Irak’taki FETÖ benzeri yapının adı Kesdizani idi biliyorsunuz. Pakistan’daki F. Gülen Tahir-ül Kadri. Henüz bu yapı Türkiye’de de, dünyada da tam olarak çözülmüş değil. FETÖ, CIA’nın kullandığı ilk protip değil. Mesela Moon Tarikatı da daha önceki modellerden biri idi. Tabi ki FETÖ en son modellerden biri. Üzerinden çok çalışıldı..

CIA’nın elinin altında FETÖ hiyerarşisi içinde yer almayan bir sürü destek unsurları vardı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar