Eyvallah!

Neymiş! Almanya’da toplantı ve gösteri yapmak, merkezi hükümetin ve yerel yönetimin iznine bağlı imiş! Bizde toplantı izne tabi değildir.. Şartı şu; silahsız ve saldırısız olacak, kamu...

Neymiş! Almanya’da toplantı ve gösteri yapmak, merkezi hükümetin ve yerel yönetimin iznine bağlı imiş!

Bizde toplantı izne tabi değildir.. Şartı şu; silahsız ve saldırısız olacak, kamu güvenliği ve düzeni, kamu sağlığı, genel ahlaka aykırı olmayacak, bunlara karşı açık ve yakın bir tehlike oluşturmayacak..

Sahi Europa’ya ne oldu böyle. Bir süre önce Belçika’ya gittim, orada toplantıyı son anda iptal etmeye kalktılar. Paralelciler; radikal İslamcı, antisemitik olduğumu söylemişler, ama belediye başkanı da, başkan yardımcısı da daha önceden beni tanıyordu. Onlar araya girdiler ve engel kaldırıldı, ama salonun teknikeri FETÖ’cüymüş, ses sistemini bozdu. Başka yerden seyyar ses sistemi getirildi de konferans gecikmeli olarak yapıldı.

Benim Belçika’daki toplantıma karşı Hollanda’dan Wilders’in yardımcısı Twitterden mesaj atıyor.. FETÖ’cüler Hollanda’da Wilders’le işbirliği yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar