Evet, “Bu şerefsiz(ler) bu cüreti nereden buluyor”lar?

Geçen gün Ahmet Hakan, “Bu şerefsiz bu cüreti nereden buldu!” diye yazdı.. Evet gerçekten “bu şerefsizler bu cür’et ve cesareti nereden buluyorlar”.. Bunlar Hz. Adem’in evinde de vardılar, Hz....

Geçen gün Ahmet Hakan, “Bu şerefsiz bu cüreti nereden buldu!” diye yazdı.. Evet gerçekten “bu şerefsizler bu cür’et ve cesareti nereden buluyorlar”..

Bunlar Hz. Adem’in evinde de vardılar, Hz. İshak’ın evinde de. Hz. Lut’un evinde de vardılar. Selam olsun kutlu zatlara! Veyl o şerefsizlere. Ne yazık ki, onlar her zaman ve her yerde varlar. Ve varolmaya devam edecekler.. Cehennem boşuna yaratılmadı.. Ve erdemli insanlar aynı şekilde her zaman, her coğrafyada varolmaya devam edecekler..

07 Aralık 2016 tarihli bir haberde Arjantin’de bir mahkemenin anayasadaki ‘mutlu olma hakkı’ gereğince bir anne ile üvey kızının evlenmesine izin verdiğini yazıyordu.. Eşcinsel evlilikleri geçtik, eşcinsel ensest evliliklere geldi sıra.. Arjantin’deki aile mahkemesi, kocası ölen 33 yaşındaki bir kadının 32 yaşındaki üvey kızıyla evlenmesinde sorun olmadığına karar verdi.

ABD’de başkanlık seçimi yanında uyuşturucu referandumu da vardı. Ve referandum yapılan bütün eyaletlerde “evet” oyu çıktı.. Alkol zaten serbest..

Haberi izlemişinizdir. “Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşanan olayda, elinde bira şişesiyle gezen bir Alman, metroya gitmek için merdivenlerden inen kadına sırtından tekme atarak hastanelik etti. Hastanelik olan kadının şikayeti üzerine güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceleyen Alman polisi, elinde bira şişesiyle gezen Nazi sempatizanı Almanı arıyor.” Güpegündüz. Üstelik kadın Müslüman ya göçmen de değildi. Almanya Berlin’de saldırıya uğrayan kadının, “Üzerinde montu vardı, her yeri de kapalıydı.”

“İçinde debelendiğimiz çukurun şifreleri işte bu açıklamada gizli.” Bakın Deutsche Welle, Berlin’deki saldırıyı haber değerinde görmedi. Bizde Ana muhalefet liderinden aile bakanına, bütün Media’dan Vali, belediye başkanı, STK’lar Media’ya kadar herkes “bu millet işte böyle”, “bu millet adam olmaz” demeye getirdiler işi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar