Erken yerel seçim mi?

Cumhurbaşkanı yemin etti ve Cumhuriyetin 3. evresi resmen başladı.Eğer erken bir yerel seçim olacaksa MHP’nin desteği şart.Milletvekilleri yemin edip görevlerine başladılar. Sırada meclis başkanının seçilmesi...

Cumhurbaşkanı yemin etti ve Cumhuriyetin 3. evresi resmen başladı.

Eğer erken bir yerel seçim olacaksa MHP’nin desteği şart.

Milletvekilleri yemin edip görevlerine başladılar. Sırada meclis başkanının seçilmesi ve meclis komisyonlarının oluşması var. Bu arada parti grupları kendi iç yöneticilerini de belirlediler.

Başkan da seçildikten sonra artık meclis çalışmalarına başlayabilir. Ama tabii önce evlerini taşımaları için tatile gidecekler.

Şu 15 Temmuz’u anma toplantılarının  da bir sona ermesi gerek tabii, o zamana kadar da bakanlar kendi çalışma arkadaşlarını belirleyip yoğun bir mesai ile çalışmaya başlayabilirler.

CHP içindeki kriz derinleşerek devam ediyor. İyi Parti’deki kaygılı bekleyiş de devam ediyor. HDP’nin gözü ise Kandil’de, Membiç’te, ABD’den, AB’den gelecek haberlerde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar