Erdoğan başkan

Evet, önümüzdeki günlerde mini bir anayasa değişikliği var. Muhalefet destek verirse bu tam bir Anayasa reformuna dönüşebilir.. Ya da kapsamlı bir değişiklik de mümkün. Bu konu bu yıl içinde hızlı bir...

Evet, önümüzdeki günlerde mini bir anayasa değişikliği var. Muhalefet destek verirse bu tam bir Anayasa reformuna dönüşebilir.. Ya da kapsamlı bir değişiklik de mümkün. Bu konu bu yıl içinde hızlı bir şekilde halledilebilir.. Hükümet konuyu her hâlükârda referanduma götürme düşüncesinde. Böylece halkın hakemliğinde konuyla ilgili geçiş süreci de hukuki bir teminata kavuşturulmuş olacak.

Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Teşekkürler Akşener. Akşener’in MHP’de başlattığı partiyi ele geçirmeye yönelik “huruç” hareketi geri tepti. MHP bu olaydan sonra AK Parti’ye yaklaştı. Gelinen noktada MHP’deki kriptolar partiden ayrılamıyorlar ve parti de onları ihraç edemiyor..

Aslında aynı durum AK Parti için de söz konusu. AK Parti’deki isimler ayrılmaya korkuyorlar. Çünkü dışarıda kalmaları halinde bu kendileri için bir felakete dönüşebilirdi. AK Parti’den ihraç edilirlerse bu parlamento ya da belediye meclislerindeki kritik dengeler açısından risk oluşturabilirdi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar