Emperyalizmin “iyi çocuklar”ı

Öyle sanıyorum ki, korkarım, DEAŞ sonrası terörün yeni merkez üssü Türkî Cumhuriyetler olacak.Daha önce Rakka’yı, Kobani “Ayn el Arap”ı biliyor mu idik! Öğrendik. Gördüğüm...

Öyle sanıyorum ki, korkarım, DEAŞ sonrası terörün yeni merkez üssü Türkî Cumhuriyetler olacak.

Daha önce Rakka’yı, Kobani “Ayn el Arap”ı biliyor mu idik! Öğrendik. Gördüğüm kadarı ile birileri Türkî Cumhuriyetler üzerinden Rusya’nın göbeğini gıdıklamak istiyor, Çin’in sinir uçlarına dokunmak istiyor. Uzun bir kol Pakistan üzerinden Hindistan’a da uzanır bakarsınız.. Terörü Avrupa’dan uzaklaştırıp Asya’ya sürmek gerek! Yarın Fergana Vadisi ya da başka bir vadide toprak kan kokmaya başlarsa şaşmamak gerek.

Onlara “yeryüzünde bozgunculuk yapmayın” dediğinizde, onlar “biz ancak ıslah edicileriz” derler. İyi bilin ki onlar Bozguncuların ta kendileridir. Şeytan bizi “Allah” ile aldatmasın. Ve bu fitneden kurtulmak için “Din büyüklerinizi İlah ve Rab edinmeyin”.

Bir süreden beri yazılıp çiziliyor: DEAŞ tasfiye mi ediliyor? Evet, kullanım süresi tamamlanmışsa tasfiye edilir ve yeni bir yapılanmaya gidilir.. El Kaide ile Saddam’ın Cumhuriyet ordusunu birleştirip Musul’u işgal ederek, ardından kelle kesme seansları ile hem İslamofobia’yı malzeme ürettiler, hem de bir yandan Musul’u kontrol ederken, öte yandan Irak ve Suriye’deki örgütlerden çok ciddi eleman transfer ettiler. Musul’u işgali DEAŞ’a çok büyük para ve silah imkanı sağladı.

Batılılar bir yanda da kendi ülkelerindeki radikal İslamcıları kendileri buraya yönlendirip burada infaz ettiler, diğerlerini fotoğraflayıp, ülkeye girişini engellediler. Sonra da örgütteki kripto elemanlar üzerinden bunları hedef ülkelere yönlendirdiler eylem için. Bir kısmı hedef gösterilen ülkelerde eylem öncesi ya da sonrası ihbar edilerek infaz edildi ya da bir daha çıkmamak üzere hapse tıkıldı.

“İYİ çocuklar” sonuçta “İYİ iş” çıkarttılar. Önce DEAŞ’a saldırdılar, arkasından PYD’yi yerleştirdiler.. DEAŞ Neo Haçlıların işgal güçlerinin öncü gücü olarak kullanıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar