Elif Doğan Türkmen

Bu hanımefendinin adını tüm Türkiye duydu.. Daha önce de ayağına kurşun sıkmıştı bir iş adamı. Olay daha sonra anlaşıldı. İşadamının avukatlı vekaletnamesini kullanarak banka...

Bu hanımefendinin adını tüm Türkiye duydu..

Daha önce de ayağına kurşun sıkmıştı bir iş adamı. Olay daha sonra anlaşıldı. İşadamının avukatlı vekaletnamesini kullanarak banka hesabındaki parasını kendi hesabına aktarmıştı. İş adamı da Elif hanımın ayağına kuşun sıkmıştı. O da bunu Cumhuriyete saldırı demiş, iktidarı suçlamış ve “Elif gibi dimdik ayaktayım” demişti.

CHP bu hanımı grup başkanlık divanına üye göstermiş. Gözü kara, cesur, ağzı laf yapıyor.. Tam da aradıkları gibi, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Bu hanım son olarak da Guinness rekorlar kitabına girecek bir iş yaptı.. Kendisine yüzyılın iletişim ödülü vermek gerek..

2016 rekoru 1,5 milyon TL’ye yakın. 2017’nin ilk ayında kendi rekorunu yeniledi ve bir ayda, 2016’ın % 50’sine ulaştı..

Elif Doğan’ı izleyen ilk 5 milletvekili de CHP’li. Ne de olsa “Kesebir”, “Devletin malı deniz, yemeyen domuz!” Rezidans solcusu bunlar..

Kılıçdaroğlu da çıkıp iktidarı suçluyor.. Kılıçdaroğlu’nun ayağına taş değse sorumlusu belli..

Bu mızrak çuvala sığmaz. Eveleyip-gevelemeye gerek yok. Durum ortada, zırva te’vil götürmez..

Şimdi Ulaştırma Bakanına sormak gerek, bu hanım bu konuşmayı nereye, kimle, nasıl yapmış.. 100 liralık sınırsız hat varken, bu hanım bu konuşmayı nasıl yaptı.

Hani derler ya, İngiltere’de hakimlere çek karnesine rakam yazılmazmış.. Kendi o ayki maaşını sorup öğreniyor, sonra o da çekine yazıp maaşını çekiyor.. Bu hakimlere duyulan güvenin bir göstergesi.. Kılıçdaroğlu’nun kafası buna basmaz..

Bir sınır konmamışsa, bunun makul, mantıklı bir çerçevesi vardır.. Bir milletvekilinin bu hakkı suiistimal etmemesi beklenir.. Bu; hani, avukatların cezaevine ya da mahkemeye girerken üstlerinin aranmaması gibi bir şey.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar