Elhamdülillah!

Bunca olay olurken, bu neyin nesi diyecek, “Seküler Müslümanlar”a söylüyorum: Alemlerin Rabbına hamdolsun, şükürler olsun..Yoksa siz sadece nimetler artırıldığında mı şükredenlerdensiniz? Onu Medine...

Bunca olay olurken, bu neyin nesi diyecek, “Seküler Müslümanlar”a söylüyorum: Alemlerin Rabbına hamdolsun, şükürler olsun..

Yoksa siz sadece nimetler artırıldığında mı şükredenlerdensiniz? Onu Medine sokaklarındaki köpekler de yapıyor.. Allah bizi her halûkârda, her şartı altında sabreden, şükreden ve direnenlerden bulacak.. Biz O’ndan razıyız, yeter ki, O bizden razı olsun.

Olanlara bakıp, karamsarlığa kapılmayın. Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi, “ol” diyince olduran, “öl” diyince  öldüren bir Allah’ımız var! O, Kader’e, Rızg’a ve Ecel’e hükmedendir.

Kimse rızgından fazlasını yemeyecek, ecelinden fazla yaşamayacak, Kaderin de ne varsa başına gelecek. Allah bizi mallarımız, canlarımız ve sevdiklerimizle, kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir..

AK Partili dostlara hatırlatayım, başarılarınızla fazla övünmeyin. Hz. Yusuf’u hatırlayıp, hani başına gelmedik kalmamıştı, sonra iktidar oldu da, Allah onları 7 yıl bolluk ve 7 yıl darlıkla imtihan etti.. Allah (cc) Hz. Ali’ye iktidar vermedi. Hz. Eba Zer acından öldü.. Hatırlasanıza, Peygamberimiz 22 yıl peygamberlik yaptı da, kurduğu devlet 30 yıl içinde ısırıcı meliklerin eline geçti.. 4 Halifeden üçü şehid edildi. Hz. Osman’ı öldürmeye gelenlerin başında Hz. Ebubekir’in oğlu vardı. 

Sahi hatırlasanıza Hz. Peygamber vefat ettiğinde cenaze namazını kaç kişi kıldı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar