Durumun vahametini anlatmak için

15 Temmuz’dan bu yana her 3 hakim ve savcıdan biri FETÖ ile irtibatı tespit edildiğinden görevden alınmış. Düşünebiliyor musunuz, 1/3.. İnanın yargıda AK Partinin bu kadar adamı yok.. Bunların stratejik...

15 Temmuz’dan bu yana her 3 hakim ve savcıdan biri FETÖ ile irtibatı tespit edildiğinden görevden alınmış.

Düşünebiliyor musunuz, 1/3.. İnanın yargıda AK Partinin bu kadar adamı yok..

Bunların stratejik kurumlardaki gücü hep birbirine yakın. Bu adamlar buna rağmen, fiilen ele geçirdikleri devlete el koymaya kalktılar ve onu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.. Hem de arkalarında ABD, İsrail, İngiltere ve Vatikan olmasına rağmen.

Bir de adamın kerametine inanıyorlar. Ya hu, bu kadar gücü arkasına aldıktan sonra bizim mahalle muhtarı da darbe yapardı. “Hocaefendi”nin kerameti kendinden menkulmüş demek ki.

Bu tamam da, peki bu adam bu ABD’lileri, bu İngilizleri, MOSSAD’ın, Papa hazretlerini nasıl ikna etti bu işe. Bu kadar “müntesib”i nasıl peşine taktı bu adam. Bu örgütler çok büyükse bu kadar küçük adamlarla ne işleri olur. “Hocaefendi” çok zeki ve kabiliyetli, manevi güçleri olan biri ise, arkasına bunca gücü aldığı halde nasıl böyle çuvalladı.

Olsa olsa ikisinin de içi geçmiş. “Tencere yuvarlandı kapağını buldu”. ABD, İngiltere, İsrail, Vatikan bunlar birer kartondan kaplanmış. “Hocaefendi” sıradan bir Hipnotizör. Birilerini peşine takmış, buralara kadar gelmiş. Böyle mi düşünmek gerek yoksa.

Hocaefendi REFAHYOL hükümetini el altında desteklerken, Erbakan’ın BÇG’yi tasfiye edeceğini, kendinin de böylece ordudaki muhaliflerinden kurtulduktan sonra dikensiz gül bahçesine gireceğini düşünüyordu. “Beceremedin bırak git” derken Erbakan’a, aslında becermesini beklediği şey buydu. Ama yine olmadı.

BÇG, FETÖ’nün kendilerini tasfiye etmek istediğini görünce Sisi, T.Güney’e Fatih’te “Kalkancı tarikatı”nı örgütletti. FETÖ; Çiller ve DYP üzerinden giderken, BÇG, Temel Karamollaoğlu’nun çocuklarını Kalkancı’nın dergahına mürit yapıp vitrine yerleştirdi..

REFAHYOL dağılınca BÇG iktidarı ele geçirdi. Yeni kurulan hükümete itibar kazandırmak için APO’yu getirdiler. Bu arada Gülen, ağlaya ağlaya Pensilvanya’ya gitti.

AK Parti üzerinden tezkere yolu ile BÇG’lileri Irak’a gönderecek, onların başına çuval geçirecek, FETÖ’nün askerleri de gidip onları kurtaracak, BÇG’liler emekli edilecek FETÖ’nün askerleri terfi edip, ötekilerin yerini alacaktı. O da olmadı.

AK Partide Erdoğan’ı istemiyorlardı, ona “şiir okudu” diye siyaset yasağı getirdiler. Gül, tezkereyi geçiremeyince Erdoğan’ı geri getirmeye karar verdiler ama Erdoğan’a güvenmedikleri için Baykal’ı Cumhurbaşkanı yapacaklardı. O plan da tutmadı. Olmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar