Dünyayı yönettiğini zannedenler!

Birileri dünyayı kendilerinin yönettiğini zannediyor. Kendilerini İlahlık ve Rablik konumuna yüceltiyorlar. Bunu başkalarına da kabul ettiriyorlar. Başkaları da bunun misyonerliğini yapıyorlar. “Masonlar, komünistler...

Birileri dünyayı kendilerinin yönettiğini zannediyor. Kendilerini İlahlık ve Rablik konumuna yüceltiyorlar. Bunu başkalarına da kabul ettiriyorlar. Başkaları da bunun misyonerliğini yapıyorlar. “Masonlar, komünistler, Yahudiler, onlar her şeyi, görür, duyar, bilirler. Onlara karşı hiçbir şey yapılamaz.” Topluma böyle bir algı yükleniyor.. Herkes onların adamıdır. Onları satın alırlar, onların izinden gitmeyenleri ise acımasızca cezalandırırlar.

Erdoğan “One minute” dedi! “Kıral çıplak” dedi. Kıyamet de o gün koptu. PKK bu çetenin tepemizdeki sopası. FETÖ ise önümüze atılan bir havuç. Ya da olta. Ya da aşımıza katılan zehir! “Hangisini yersin” diye soruyorlar!

Bunlar büyücü. Şeytanlaşmış insanlar..

Kim bunlar derseniz, Kemal Özer’e sordum, listeyi o hazırladı. Tepedeki 8 adam şunlardan oluşuyor. Rothschild ailesi (İngiltere merkezli),Rockefeller ailesi (ABD), Dupont ailesi (İsviçre), August von Finck (İsviçre) (Allianz Grup), Warburg AilesiSheldon Adelson (Dünya kumarhanelerinin en tepesindeki kişi), Steven Spielberg (Film endüstrisini yönetir), Haim Saban (ABD, ABC’nin sahibi)

Bugün artık ne kadar servet yönettiği kadar stratejik alanlarda nasıl bir tahakküm kurduğunuz önemli. Bu anlamda Forbes listeleri hedef saptırmak için kullanıldığı söyleniyor. Bu derin adamların servetleri daha çok Vakıflarda gizlendiği için dışarıdan bakınca gerçeği göremiyorsunuz. Bu arada ilk on ailenin servetinin dünya servetinin en az yarısı olduğu da söyleniyor. Zaten servet dediğin ne ki, “Dolar’ın patronları” için, bir tomar kağıt, bir kalon boya.

Bir başka kaynakta FED’in arkasındaki “derin cüzdan”ların şunlar olduğu ileri sürülüyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar