Dünyaya kaç devlet gerek!

Birileri kafaya koymuş, nükleer, biyolojik, kimyasal savaş, kısırlaştırma, terör, siber yöntemlerle dünya nüfusu azaltılacak. Tabii ki, onların bir planı varsa Allah’ın da bir hükmü var, Sonuçta Allah’ın dediği olacak.

Ama biz kafirler ve zalimler topluluğunun tehdidine karşı hazırlıklı olmamız gerek. Bu imtihanımızın gereğidir.

Bugün dünyada 3 birleşik devlet var. “United States”, yani ABD, “Birleşik devletler”. İngiltere yani “Birleşik Kırallık”. Aslında 3 İngiltere var. “Britanya”, “Büyük Britanya”, “England”! Bir de, EU, daha önce AET diyorduk, şimdi AB diyoruz, İngilizcesi “Europe Union”. Biz “Avrupa Birliği” diyoruz ama, asıl doğru ifade ile “Birleşik Avrupa”

Peki en kötü senaryoya göre dünyada kaç devlet olacak. Söyleyeyim. Amerika kıtasında 3 devlet, Kuzey, Güney, Amerika Birleşik devletleri.

Senaryoya göre Avrupa’da iki devlet var “Birleşik Kırallık” ve “Birleşik Avrupa”. Kuzeyde Rus Birleşik Rus, Balkan, Kafkas Halkları Devletleri”, Asya’da 3 birleşik devlet var: “Malay”, “Hind” ve “Çin” Birleşik devletleri, Afrika’da bir. Bir de “Birleşik Arap devletleri” var ki Kuzey Afrika ve Doğu Afrika bu gruba dahil.

Ortada ise Birleşik Türk devletleri topluluğu. Yani toplam 11 yeni imparatorluk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar