Dostlarla sohbete devam

Dün nerede kalmıştık.“Dost” dedim de, “Dost dost diye nicesine sarıldık, benim sadık yarim kara topraktır.”Sonunda biz ona, o bize sarılacak bir gün. Ruhumuz ise bedel elbisemizi mezar denilen elbise dolabına...

Dün nerede kalmıştık.

“Dost” dedim de, “Dost dost diye nicesine sarıldık, benim sadık yarim kara topraktır.”

Sonunda biz ona, o bize sarılacak bir gün. Ruhumuz ise bedel elbisemizi mezar denilen elbise dolabına bırakıp geldiği yere gidecek.

Ebedi hayat karşısında bir göz kapayıp açma zamanı kadar bile bir kıymet ifade etmeyen dünya hayatına gıbta edip ahiretini satan gafillerin vay haline. Hakikatin bilgisine sahip olduğu halde, inkara sapanlardan daha cahil kim olabilir ki!

Artık, her alanda uzmanlara ihtiyacımız var bizim. Şintoistlere, Budistlere, batılılara İslam’ı tebliğ için onların inanç ve tarihlerini onlardan daha iyi bilen müstağriplere ihtiyacımız var bizim. Müsteşriklerden şikayet etme devri bitti. İbranice bilen gençlere ihtiyacımız. Afrika dillerini bilen gençlere, asıl o “kariyer” dediğiniz şey burada!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.044 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar