Dinle İsrail

Bir musibet, bin nasihattan iyidir.Bazan bize şer gibi gelen şeylerde Allah bizim için hayır murat edebilir..Bu iş burada bitmeyecek. Guatemala’dan sonra Paraguay da elçiliğini Kudüs’e taşıyacakmış, bu...

Bir musibet, bin nasihattan iyidir.

Bazan bize şer gibi gelen şeylerde Allah bizim için hayır murat edebilir..

Bu iş burada bitmeyecek. Guatemala’dan sonra Paraguay da elçiliğini Kudüs’e taşıyacakmış, bu zavallılıklarının tescilinden başka bir şey değil. “İsrail, ABD›nin desteği ile vahşi bir suç işledi.” Bu suça destek veren herkes de bu suçu, bu zilleti, vebali taşır. Dahası, bu haksızlık ve zulüm karşısında sessiz kalan herkes “dilsiz şeytan” olur.

Kudüs’te sonuç, İsrail ve ABD’nin Kudüs’ü başkent ilan etmesi insanlık vicdanında mahkûm edilmiştir. Bu dayatma BM Güvenlik Konseyinde bile destek bulmamıştır.

ABD ve İsrail’in bu saldırganlığı mutlaka cezalandırılmalıdır.. BM bu anlamda ağır bir sorumluluk altındadır. İsrail yönetimi Uluslararası Ceza Mahkemesinde hesap vermelidir. Aynı şekilde İsrail’in saldırgan politikalarına destek veren ülkeler de. Zira “ABD’yi takip eden ülkeler de aynı suça iştirak etmişlerdir.” İslam dünyası ve bu hukuksuzluğa karşı çıkan herkes ABD’yi takip eden ülkelere karşı, siyasi ve ekonomik adımlar atmalıdır. Bu zulme destek veren ülke, şirket ve bireylere kısıtlama getirilmelidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar