Dikkat dikkat!

15 Temmuz da geçti. 15 Temmuz’a gelirken iki badire atlattık: Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünün ardından Gezi benzeri bir ayaklanma ve buna paralel başlatılacak olan yeni eylem dizisi. G-20’de...

15 Temmuz da geçti.

15 Temmuz’a gelirken iki badire atlattık: Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünün ardından Gezi benzeri bir ayaklanma ve buna paralel başlatılacak olan yeni eylem dizisi.

G-20’de yaşanan olaylar toplumun gözünü açtı. Ve tabi sivil cuntanın deşifre olması. Adada toplanan yeni darbe girişiminin sivil ajanları suçüstü oldular.

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünü izlemek üzere, 600 civarında gazeteci gelmişti Türkiye’ye. Bir o kadar da STK temsilcisi. Her şey hazırdı! Ama evdeki hesaplar çarşıya uymadı.

Kılıçdaroğlu her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdı. Bu durumda Baykal’ın başına gelen, onun da başına gelebilir. Ya da işmardan anlayacak, sessizce ortadan kaybolacak.

Meral Akşener de partileşme yolunda ama, ilk tesbitlere göre, o da bir gelecek vadetmiyor.. Bu anlamda Amerikan cephesinde, daha doğrusu, batı cephesinde, Türkiye’de toplumda genel anlamda kabul görecek bir adam yok. Yani onlar açısından bir kahtı rical sözkonusu. O kadar sözde bilim adamı, siyasi aktör, sözde sanatçı bir araya geliyorlar, bakıyorsunuz toplumda bir karşılıkları yok..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar