Deva ve Gelecek’e zor soru!

AK Parti, KADEM suç duyuruları ile ilgili açılan davalar sonuçlanmadı değil, hâlâ başlamadı!

Aynı soruyu MHP ve İYİ Parti’ye.. CHP ve HDP’ye sormuyorum, zaten onlar safını başından belli etmişti. Ama onların içinde de bu işten rahatsızlık duyanların varolduklarını biliyorum. Deva ve Gelecek’in şahsında herkese, hatta her örgüte ve her nefse yöneltilen bir soru! Bu iki partinin adını öne çıkarmam, yakınlık ve uzaklık meselesi değil, iktidar partisinden ayrılan iki YENİ oluşum olmasından; geçmiş ve gelecek davasında bugüne dönük bir politika arayışına yönelik bir sorgulama için. Evet anlatacağım konularla ilgili neden batının dayatmalarına karşı bir karşı görüş belirtmezler. Biliyorsunuz, İstanbul sözleşmesi gibi CoVID konusunda da karşı görüşleri yoktur bunların.

Geçen gün “AB’de LGBT savaşı!” diye bir haber vardı. Aslında bu savaş Türkiye’de de var. Mesela TGC’de var. Beni bu yüzden ihraç etmek istiyorlar, ama mesela FETÖ’den yurtdışına giden ya da cezaevindekilerin üyeliklerine dokunmuyorlar. Kaldı ki, savcılıkta birçok suç duyurusuna takipsizlik verildi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar