Daha ne biliyoruz ki!

Daha olayın sıcaklığı geçmedi. Gözaltılar devam ediyor. İddianame hazırlanmadı.. İlk etapta gözaltılar tamamlanıp, ifadeler alındıktan sonra 2. dalga gelecek. Pişmanlık yasasından faydalanmak...

Daha olayın sıcaklığı geçmedi. Gözaltılar devam ediyor. İddianame hazırlanmadı.. İlk etapta gözaltılar tamamlanıp, ifadeler alındıktan sonra 2. dalga gelecek. Pişmanlık yasasından faydalanmak isteyen itirafçılar, çapraz sorguda ortaya çıkan bilgiler, ev ve işyerlerinde ya da bürolarda yapılacak aramalarda ele geçecek belge ve bilgiler ışığında ek iddianameler hazırlanacak.

Kamu, Media, Mafia, Sermaye / Finans, Siyaset, Bürokrasi, STK (Oda, Vakıf, Dernek, Birlik, Koop. Vd.) içinde gizlenen yapılara ulaşılacak.. Bu işin uluslararası ayağı, finansal ayaklarına uzanacak iş.

Bütün bu bilgiler, buzdağının su üstünde kalan yanı. Henüz kertenkeleyi kuyruğundan yakaladık.. Onlar da boş durmayacaklar.. B-C-D planlarını devreye sokacaklar.. 

Bunların ilk planladıkları suikast timleri ve uluslararası sistemi Türkiye aleyhine harekete geçirmek.. Suikast timlerinin hedefleri, içerideki ve dışarıdaki birtakım kişileri, kendi adamlarını konuşmamaları için ortadan kaldırma yönünde hareket edebilirler.. Tabii ki kendi dışlarına yönelik intikam saldırıları da olabilir.. Bunun için sadece FETO çetesi değil, FETÖ’ye destek veren uluslararası sistem de bu yönde karar verebilir. Yani Gülen de bu anlamda tehdit altında.

Aslında Erdoğan’ı UCM’de sanık sandalyesine oturmak için çok ciddi çalışmalar yapmışlardı. Yani içeride Ergenekon ve Balyoz davası sırasında uyguladıkları yöntemi bu kez Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde bu kez Erdoğan, Fidan, İHH ve bazı politikacılara karşı uygulayacaklar, sanık yapacaklardı. Ama artık bu da zor.. Bunların komplolarını boşa çıkaracak çok fazla bilgi, belge, tanık var. Bu işte uluslararası sistem de suçüstü oldu. Batı bu konunun bu şekilde tartışılmasını, gündemde tutulmasını istemez.. Diğer bir konu da, Parlamentonun vurulması ve halk direnişi. Attıkları bombalar hedefinden daha fazla kendilerini vurdu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar