DAEŞ olmadı, PYD verelim

DAEŞ tamamen tasfiye ediliyor. Çünkü görevi bitti. DAEŞ’in yerine PYD getiriliyor.. Sonuç şu DAEŞ=PYD! PYD’ye karşı bölgedeki Arap aşiretleri hazırlanmaya başladılar bile.. Ufukta bir Arap...

DAEŞ tamamen tasfiye ediliyor. Çünkü görevi bitti. DAEŞ’in yerine PYD getiriliyor.. Sonuç şu DAEŞ=PYD! PYD’ye karşı bölgedeki Arap aşiretleri hazırlanmaya başladılar bile.. Ufukta bir Arap aşiretleri ile PYD-PKK savaşı sözkonusu..

ABD bir yandan ARAP NATO’su kurmaya çalışıyor, öte yandan PKK üzerinden bölgede yeni bir yapılanmaya gidiyor.. Bu arada Afganistan’daki son patlamayı da bir kenara not edelim..

DAEŞ’in kurulması belli. Bir bal tuzağı kurdular. Tüm dünyadan sinekleri oraya topladılar ve şimdi hepsini imha ediyorlar..

Kurulduğu günden bu yana da sadece Müslümanlara saldırdılar. Şii-Sünni, Sufi-Selefi kavgasının zeminini oluşturmaya çalıştılar. Öldüler, öldürdüler, görevlerini tamamladılar. Şimdi nöbeti PYD üzerinden haçlılara devretmeye çalışıyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar