Cinnet toplumu

Batı hapı yuttu.. Liberalleri gay ve lezbiyenliği meşrulaştırdı, artık balkonda esrar yetiştirmek de serbest.. Sıra enset ilişki de. Geçenlerde bir kadın, ölen kocasının kızıyla resmi...

Batı hapı yuttu.. Liberalleri gay ve lezbiyenliği meşrulaştırdı, artık balkonda esrar yetiştirmek de serbest.. Sıra enset ilişki de. Geçenlerde bir kadın, ölen kocasının kızıyla resmi nikah kıydırdı.

Düşünsenize, batıda 5 kişilik bir ailede en az bir kişi, en az bir kez intihara teşebbüs etmiş. Batıda intihar eden insan sayısı doğuda terör ve savaşta ölen insandan daha az değil.. Ölüyor ve öldürüyorlar.. Batı giderek bir cinnet toplumuna dönüşüyor.

Beş kişilik bir aile, karı-koca ve 3 çocuk, en az bir kişi alkolik ya da uyuşturucu kullanıyor.

Zaten beşi bir arada yaşamıyor. Çocuklar kreşte yani Kirshe’ye emanet, yaşlı anne-baba huzurevinde. Ne anaokulunda ana, ne huzurevinde huzur var aslında bakılırsa. Çocuklarını anaokuluna teslim edenleri o çocuklar büyüyünce huzurevine gönderiyor..

Beş kişilik bir ailede en az bir kişi gay - lezbiyen ya da cinsel bir sapkınlık içinde..

Bu aileden en az bir kişi psikolojik destek almadan kendisini yönetemiyor.

Beş kişiden biri engelli. Görme, işitme, konuşma, zihinsel engelli. Şimdi bunlara iki yeni engelli tipi daha eklendi.. Obezite ve Geriatri engellisi. Yani ileri derecede yaşlılık..

Batı bu kendi hastalığını şimdi bize bulaştırma derdinde.. Liberalizm, Kültür ve Turizm bu zehrin katıldığı bal. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar