Cilalı adam devri

Görüntüye aldanmayalım. Sözkonusu siyaset  ve iktisad ise bir kere daha düşünelim. Birileri siyaset ve iktisad adına her şeyi yapabilir. Koltuk, para, kadın ve silahla şaka olmaz. Ve birileri bunları elde etmek için de...

Görüntüye aldanmayalım. Sözkonusu siyaset  ve iktisad ise bir kere daha düşünelim. Birileri siyaset ve iktisad adına her şeyi yapabilir. Koltuk, para, kadın ve silahla şaka olmaz. Ve birileri bunları elde etmek için de yine aynı şekilde her şeyi yapabilir. Bu uğurda yalan söylemek, sakız çiğnemek kadar basittir. İhtirasla gözü dönerse insan, Veliahd Prensin, Kaşıkçı olayında düştüğü duruma düşer! Dünyayı kazanayım derken, dünyasını da ahiretini de kaybeder. Malları, makam ve şöhretleri geldiği gibi gider. Etme-bulma dünyasıdır bu dünya, zira!

Yerel seçimlerde MHP AK Parti ile ittifak yapmayacağını açıkladı ya, şimdi AK Parti çok daha dikkatli olmalı. Aday seçerken şimdi iki kat daha hassasiyet göstermeli. 

Toplumu güdü’leyecekler ya. Kendilerini çoban yerine koyanlar, bizi koyun yerine koymuş oluyorlar. 

Gazete tirajları, Tv ratingleri ne kadar gerçekse, kamuoyu anket sonuçları da o kadar gerçek.

Kamuoyu şirketleri, siparişi verenin beklentisine göre bir dosya hazırlıyor. Dosyayı alanlar daha sonra, kamuoyunda görünmek istedikleri gibi bir imaj oluşturma adına bir sonuç açıklıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar