CHP, HDP, FETÖ, SP, BBP, DSP vs..

AK Parti-MHP ittifakına karşı, bütün gezi bileşenleri bir araya geldi. Hüda-Par da referandumda EVET oyu vereceğini açıkladı.  Hayırcılar belli. Başı CHP ve HDP koalisyonu çekiyor. Bir de son olarak bunlara...

AK Parti-MHP ittifakına karşı, bütün gezi bileşenleri bir araya geldi. Hüda-Par da referandumda EVET oyu vereceğini açıkladı. 

Hayırcılar belli. Başı CHP ve HDP koalisyonu çekiyor. Bir de son olarak bunlara “Hayır Partisi” eklendi. “Yeşil Sol Parti” diye bir parti daha varmış, onlar da “hayır” diyor.. PKK, PYD, KCK, FETÖ, DHKP-C, DAEŞ, hepsi hayırcı.. Meral Akşener, Abdullatif Şener de aynı safta!.. Bu arada; Haydar Baş seçmenini serbest bırakmış.. ANAP, BBP, DBP, Devrimci Parti, Demokrat Parti, DSP, Emekçi Hareket Partisi, EMEP (Emek Partisi), Ezilenlerin Sosyalist Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Hak ve Eşitlik Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkın Türkiye Komünist Partisi, Liberal Demokrat Parti, Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi, Perinçek’in Vatan Partisi, Merkez Parti, bunların hepsi HAYIR’cı.. Solcusu bile birbirine benzemeyen, sağ, sol, liberal bir düzineden fazla parti HAYIR cephesinde buluştu.. Bunların hemen hemen hiç birinin siyasette esamisi bile okunmaz. Adını, genel başkanını bile kimse bilmez..

YSK’nın açıkladığı listeye göre; AK Parti, BTP, BBP, CHP, HDP, HÜDA-PAR, MHP, SP ve VP seçimlere girebilecek yeterliliğe sahip. Bunlar sandık müşahidi gönderecek ve kampanya yapabilecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar