Çevreci mi dediniz!

Size küçük bir haber: İtalya, bazı üyelerinin insan tacirleriyle bağlantıda olduğunu öne sürdüğü Alman sivil toplum kuruluşu Jugend Rettet’in gemisine el koydu. Geminin, insan tacirleriyle bağlantısı...

Size küçük bir haber: İtalya, bazı üyelerinin insan tacirleriyle bağlantıda olduğunu öne sürdüğü Alman sivil toplum kuruluşu Jugend Rettet’in gemisine el koydu. Geminin, insan tacirleriyle bağlantısı olduğu iddia edildi.

Çevreci ve gazetecilere dikkat. İlahiyatçılara da, öğretmenlere de.

Şeytan değerli olan ne varsa ona el atacaktır. Boşuna ne diyor kitap, “Şeytan sizi Allah’la aldatmasın” diye.. “Allah” kelimesinin yerine herkesi, her şeyi koyabilirsiniz. Şeytan onu deneyecektir. Bu anlamda neyi ihtirasla istiyorsanız, o şey sizin imtihanınız olacaktır..

“Euzu billahi mineşşeytanirraciym!”, niye her işin başı olmalıdır, anlaşılıyor değil mi? Ve Şeytanın şerrinden sığınabileceğimiz tek yer var. “Bismillahirrahmanirrahiym”. Unutmayın Şeytan bir peygamberi bile insanların gözünde bir puta dönüştürebilir. Hz. İsa’yı Rab ilan ederek putlaştırdığı gibi. Onun için bir başka ayette, “Din büyüklerinizi ilah ve Rab edinmeyin denmiştir..

Hiç kimse mutlak bir tasarruf ve gelecek bilgisine sahip değildir. Her namazda salat ve selam getirdiğiniz, Al-i İbrahim’in al ve ashabına bakın. Hz. İshak’ın Hz. Eyyub’un ve Hz. İbrahim’in yeğeni Hz. Lut’un ailelerinin başına gelenlere bakın!. Bu bizim ahir zaman peygamberinin salat ve selam ettiği zat değil mi! Yine Kur’an-ı Kerim’de Ali İmran’a salat ve selam edilmiyor mu? Hz. İsa, Hz. Meryem ve Hz. Zekeriya AS’a bakın. Ve Al-i Muhammed’e salatu selam’da bulunmuyor muyuz? Hz. Ayşe, Hz. Fatıma, Hz. Ali ve diğer sahabelerin ilişkilerine bakın. İlk 3 halifemiz neden ve nasıl şehid edildiler. Allah onlardan razı olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar