Bu ne perhiz ve bu ne lahana turşusu

ABD`nin yeni Avrupa Birliği Büyükelçisi olması beklenen Prof. Ted Malloch, Euro Bölgesi`nin önümüzdeki 18 ay içinde dağılabileceğini söyledi. Le Pen; Fransa Euro’dan çıkmasa bile, ülke içinde...

ABD`nin yeni Avrupa Birliği Büyükelçisi olması beklenen Prof. Ted Malloch, Euro Bölgesi`nin önümüzdeki 18 ay içinde dağılabileceğini söyledi. Le Pen; Fransa Euro’dan çıkmasa bile, ülke içinde kendi parasına geri dönmesi gerektiğini söyledi..

Ama, dikkat, Euro değer kazanmaya devam ediyor.

Dolar da. Dolar karşılığı olmayan bir para.. Türkiye’de ekonomi, hem kamu maliyesi ve hem özel sektör açısından döviz manipülasyonu dışında ciddi bir sorunu yok.

Terör, savaş, darbeye rağmen dimdik ayaktayız.. Ama Dolar, TL karşısında değer kazanmaya devam ediyor..

Ha, bu arada Yunanistan FETÖ’cülerin iade talebini reddetti.. Bir sağa, bir sola baktı, ABD ve AB’den ses çıkmayınca, o da kararını verdi..

Yunanistan’dan başka bir şey mi bekliyordunuz.. Çipras da sistemin bir parçası. Belki ötekiler bunu vicdan sorunu yapmadan yapar, Çipras’ın azıcık vicdanı sızlar.. Sek iki tek rakı çektin mi o da geçer. Sirtaki bile oynatır adama.. Üstüne bir Rembetiko!

DHKP-C’nin Yunanistan’da Lavrion dışında iki kampı daha olduğu söylenir. Yunanistan’da sadece gençlik kampları, turistik kamplar, çıplaklar kampı yok. Kinesa ve Dileysi diye iki terör kampı daha var.. Militanlar Ege sahilindeki bu kamplarda silah, bomba ve suikast eğitimi alırlar. Bu yıllarca böyle. Artık FETÖ’cüler için bir kamp daha açarlar.. PKK-PYD için de açmış olmalılar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar