Bu gidiş nereye?

Fe eyne tezhebu! Yokuş aşağı koşar gibi gidiyoruz. Birçok kişi ya da topluluksa, aslında kaçtığını sandığı şeye doğru koşuyor sanki!Dikkat “Fitne zamanı”dır!Fransa’daki...

Fe eyne tezhebu! Yokuş aşağı koşar gibi gidiyoruz. Birçok kişi ya da topluluksa, aslında kaçtığını sandığı şeye doğru koşuyor sanki!

Dikkat “Fitne zamanı”dır!

Fransa’daki kriz sürerken akıllardaki soru şuydu: Sıradaki ülke hangisi?.

Avrupa’dan bekleniyordu yeni hamle ya da Ortadoğu’dan. Kim derdi ki, Sri Lanka’dan vuracaklar. İslam, Budist, Hindu, Hristiyan ne ararsan var. Sri Lanka’da 4 kilise ve 4 otelde patlama meydana geldi. Patlamalarda son bilgilere göre en az 290 kişi öldü ve 500 dolayında kişi yaralandı. Toplamda sekiz patlama gerçekleşti. Son olarak ajanslardan geçen bir habere göre Başkent Colombo’daki merkez havaalanı yakınında da bir bomba bulundu ve etkisiz hale getirildiği bildirildi. Saldırıları henüz üstlenen olmadı ancak yetkililer patlamalara ilişkin 13 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Pazar Ayini’nin Paskalya Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle kiliselerin normalden daha kalabalık olduğu belirtiliyor. Sri Lanka polisi patlamaların intihar saldırısı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar