Bu gidiş nereye!

İsrail ebedi bir hayatın sırlarını ararken kendi kıyameti ile burun buruna geldi.Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İsrail tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar yalnız ve çaresiz. İsrail bu...

İsrail ebedi bir hayatın sırlarını ararken kendi kıyameti ile burun buruna geldi.

Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İsrail tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar yalnız ve çaresiz. İsrail bu noktadan sonra ne ileri gidebilir ne de geri. Her iki halde de ağır bir bedel ödemek zorunda kalabilir.

Asla olmaması gereken bir şey oldu. Sadece İslam dünyası ile değil, Hristiyan dünyası ile de İsrail’in arasında bundan sonra bir yakınlaşma olamaz.

Ben İsrail’den de, ABD’den de akıl ve vicdan sahibi insanların ABD’nin bu kararına karşı çıkacakları düşünüyorum.

Bugün dünya Siyonist bir komplo ile karşı karşıya bulunuyor. Bu, o korktukları “Tarihin sonu”nu getirecek bir “Medeniyetler/dinlerarası savaş”a dönüşebilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar