Bu alçaklara inanmayalım!

“Sabah’tan Gül Kireklo’nun haberine göre Safitürk’ün sözleri şöyle: Eşim yoğun bakımdayken hastanede büyük bir kalabalık ve üzüntü vardı. TahsinBey de (bombayı...

“Sabah’tan Gül Kireklo’nun haberine göre Safitürk’ün sözleri şöyle: Eşim yoğun bakımdayken hastanede büyük bir kalabalık ve üzüntü vardı. TahsinBey de (bombayı yerleştiren Yazı İşleri Müdürü) oradaydı “Tahsin Bey ne yapacağız şimdi” dedim. O ise “Onu koruyamadık yenge hanım” diyerek hıçkırıklara boğulup, ağladı. Eşimin şehit olduğu bilgisi geldi. Cenazemizi defnetmek için Sakarya’ya geldiğimizde cenaze töreninde yine Tahsin Bey vardı. Orada da “Ne oluyor Tahsin Bey” dedim. “Kendimi patlatırım onun saçının teline bir zarar gelmesini istemem” dedi. Sonra öğrendim ki patlayıcıyı koymuş. Uzaktan patlatılmasını sağlamış.”

Bu alçaklar, kitaba el basıp, nikâhı üzerine yemin edebiliyor..

“Hoca efendi” Tarsus’lu Saul gibi, geçtiğimiz yıllarda Nijer’deyken, beraber gittiğimiz, dindar geçinen, bu konuda herkese akıl veren bir doktora, “namaz’ı ne yapıyorsunuz” dedim. “Hepsini gece topluca kılıyorum” dedi. “Olmaz” dedim. “Bizim hocamız fetvasını verdi” dedi. “Kim bu hoca” dedim, bizim FETO’ymuş! Made in USA Molla, Mehdi, Mesih!

Saul de Hz. İsa şeriatının içini böyle boşalttı. FETÖ CIA’nın başımıza bela ettiği, İslam dünyasının Saul’üdür..

Geçen gün Bursa’daydım, kitap imzası sırasında bir hanım geldi. E-devletkapısından bakmışlar, üstlerinde daire çıkmış. Ama nasıl haberleri oldu ise gelip tapu devrini almışlar. Bakın bunlar bugünlerde olan işler. Geçen gün bir öğretmen geldi, görevden alınmış. E-devlet kapısından bakmış, üzerinde bilmediği iki cep telefonu alınmış. İkisinde de by-Lock var. Telefonların birinden Siirt’ten, ötekinden Muğla tarafından sinyal alınıyor.. Bir başkasının adına banka hesabı açmışlar, onun adından para transferleri yapmışlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar