Bölgemizde bahane çok

Ertelemek ve ötelemek için bu coğrafya kadar uygun bir coğrafya bulamazsınız. Her an her şey olabilir. Yolunuza ayı çıkabilü, yola taş düşebilü! Mümkünlü’de her şey mümkün.

ABD ile şu güvenli bölge meselesine bakın bir. ABD Türkiye ile mi anlaştı, PYD ile mi? Bir yandan PYD’ye TIR’larca yeni silah veriyor, öte yandan “yok ettik” dediği DAEŞ’i bir anda yeniden diriltti ve Türkiye sınır bölgesine doğru koridor oluşturuyor. Bu arada ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, “Güvenli bölge kurulması bölgede barış ve güvenlik için büyük adım olacak” dedi. Dedi de bakalım sonuç ne olacak!. ABD birçok konuda defalarca söz verdi! Sonuç! ”İpe un sermek” kabilinden bir bahane bulunur.

Birileri tavşana kaç, tazıya tut diyor sanki. Dostlar alışverişte görsün kabilinden işler.

Herkes bakanlar kurulunda değişiklik bekliyordu. Birileri odasını topluyor haberi geliyordu, birileri mesai arkadaşları ile vedalaşmış deniyordu. Yeni bakan olacaklarla ilgili listeler dolaşıyordu ortalıkta, ama gelinen noktada kabine değişikliği bayram sonrasına ertelendi söylentisi var! Bayram sonrası olur onu da görürüz.

Birilerinin şunu görmesi gerek: Söylenti en tehlikeli gerçekten daha tahripkâr olabilir.. Beklentiler karşılanmıyorsa söylentiler yayılır. Vaadler anlamını yitirir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar