Bir darbe markası olarak “Pensylvania”

Kambersiz düğün olur mu? Amerikan’sız, daha doğrusu CIA’sız darbe olmaz. Bu kez CIA’nın paralel örgütü FETÖ üzerinden bir darbe, halkın direnişi vesilesi ile başarısızlıkla...

Kambersiz düğün olur mu? Amerikan’sız, daha doğrusu CIA’sız darbe olmaz. Bu kez CIA’nın paralel örgütü FETÖ üzerinden bir darbe, halkın direnişi vesilesi ile başarısızlıkla sonuçlandı. Yeni darbenin markası “Pensilvanya”dır. Artık Türkiye’de Pennsylvania bir darbe markası olarak anılacaktır.

Süreç tamamlanmış değil. Bunlar TSK’ya sızmaya çalışıyorlardı. Emniyette daha köklü ve daha güçlüler, yargıda da öyle, eğitimde de öyle. Daha bu işin sivil ayağı, polis ayağı canlı bir şekilde görevi başında.

Darbe sürecinde Cumhur ve Başkanı, Meclis ve Başkanı, Hükümet ve Başbakan, Genelkurmay ve Başkanı teslim olmadı.. Allah yardım etti ve alçak darbe planı püskürtüldü.

Allah yardım etti de bu ihanet planı başarıya ulaşmadı. Yoksa her şey planladıkları gibi gerçekleşseydi, bugün başka bir gün olacaktı.. Ama onların planı varsa, Allah’ın da bir planı vardı ve galip olan da O’nun planı oldu.

Yoksa ilk hamlede Erdoğan vurulmuş olacaktı. Meclis vurulduğu için çalışamaz hale getirilecekti. Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları kaçırılmıştı. Jandarma ve hava birlikleri, Beştepe, MİT ve Polis merkezleri yanında hükümetin toplanmasına izin vermeyecek, hepsi infaz edilmiş ve tutuklanmış olacaktı..

Öyle anlaşılıyor ki, işin 2. aşamasında, media ve STK’lar üzerinden halk sokağa çekilecek ve ardından polis teşkilatı devreye girerek ve alanda hakimiyet sağlandıktan sonra infazlar, tutuklamalar başlayacaktı.

Şimdi Paralel çetenin psikolojik harp taktikleri ile gerçekleri saptırma ve sulandırmak için yaymaya çalıştığı söylentiler konusunda herkesin dikkatli olması gerek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar