Bilardo oynar mısınız?

Bilardo ya da satranç oynar mısınız.. Bilardoda sadece vurduğunuz top değil, vurduğunuz topun vurduğu toplara bakın ve onlar nereye gidiyor!? Ya da önünüze yemeniz için bir asker veriyorlarsa filinizi kaybetmeyin.Geçen...

Bilardo ya da satranç oynar mısınız.. Bilardoda sadece vurduğunuz top değil, vurduğunuz topun vurduğu toplara bakın ve onlar nereye gidiyor!? Ya da önünüze yemeniz için bir asker veriyorlarsa filinizi kaybetmeyin.

Geçen gün bir düğün ya da nişanla ilgili takı merasimi servis edildi. İddia o ki, o görüntüler AK Partili bir bakanın kızına ya da yeğenine aitti. Ama değilmiş, sonra anlaşıldı ki, CHP Alanya ilçe başkan yardımcısının ailesinden birinin takı merasimi imiş.

Bu olayı servis edenler bir komplo kurmuş olabilirler. Ya da sıradan bir olay olarak gelişmiş de olabilir. Ama sonuçta önce birileri AK Parti’ye saldırdı, sonra iş tersine dönünce CHP’ye eleştiriler gelmeye başladı.

Aslında CHP’ye tepkinin daha fazla olması gerekirdi. Bu iki sebepten olmalı idi, bir madem birileri bir haksızlığı eleştiriyorlardı, haksızlık yapan kim olursa olsun, bu defa öbür tarafa aynı tepkiyi göstermeleri gerekirdi. 

Ne...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar