Bekleyin daha neler olacak!

Oyun bitmedi, daha yeni başlıyor. El mi yaman, bey mi, göreceğiz. Birileri “Kurtlar sofrasına yem etmek” istiyor. Bu yeni değil. Ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar. Bundan sonra “mert dayanır, namert kaçar, meydan...

Oyun bitmedi, daha yeni başlıyor. El mi yaman, bey mi, göreceğiz. 

Birileri “Kurtlar sofrasına yem etmek” istiyor. Bu yeni değil. Ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar. Bundan sonra “mert dayanır, namert kaçar, meydan gümbür gümbürdenir.”

Karagün dostlarını da göreceğiz, iyi gün dostlarını da. Bazıları vardır, ayakta dururken elinizi öperler. Oturdunuz mu saldırırlar, düştünüz mü vururlar.

Başımıza gelen belaların bir kısmı, “içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden”. Onlara dikkat edelim. Onlardan uzaklaşalım ve onları uzaklaştıralım.. Onlara meyledersek, yakınlık gösterirken ateş bize de dokunur.. Onların zararları faydalarından büyüktür. Hasbunallahu ve niğmel vekil ve niğmel Mevla ve niğmel nasiyr! Allah yeter!

Dün eski bir gazeteci anlattı. Ritz Carlton’daki bir buluşmadan söz ediyor. Yani tek buluşma adresleri Halki Palas değil. Bu süreçte o kadar çok toplantı yapmışlar ki!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar