BÇG, FETÖ.. Al birini vur ötekine..

BÇG ve FETÖ düşman kardeşler. Geldikleri yer ve varmak istedikleri yer aynı. Sadece hedefe yürürken yöntemleri ve birlikte hareket etmek istedikleri çevreler farklı. Yarın, BÇG ve FETÖ uzlaşır, ortak hareket...

BÇG ve FETÖ düşman kardeşler. Geldikleri yer ve varmak istedikleri yer aynı. Sadece hedefe yürürken yöntemleri ve birlikte hareket etmek istedikleri çevreler farklı. Yarın, BÇG ve FETÖ uzlaşır, ortak hareket ederse, bu da benim için sürpriz olmaz! “Olmaz olmaz” deme, olmaz olmaz!

Dün BÇG FETÖ’ye, Ergenekon ve Balyoz’la yaptı yapacağını, bugün de, ötekiler berikilerden intikam alıyorlar. Dün FETÖ AK Partiye yakındı, bugün roller değişti. Yarın da değişebilir. 

Ali İhsan Karahasanoğlu geçen gün “ ‘Her şey güllük gülistanlık imiş.. Dindarlara TSK’da hiçbir haksızlık yapılmıyormuş. İnsanlar inançlarını istedikleri gibi yaşıyorlarmış.. Ama bu FETÖ, farklı bir algı oluşturarak, laikçi askerleri tasfiye etmiş’ şeklinde bir görüntü de, kesinlikle doğru değil.. Oluşturulmak istenen bu algıya, tahammül etmek gerçekten zor..” diye yazdı.. BÇG de, FETÖ de aynı yerden besleniyor ve aynı kapıya hizmet ediyorlar.

BÇG’liler, dindar olan herkese karşı düşmanca davrandılar adeta. FETÖ’cüler kendilerine rakip gördükleri herkesi Ergenekoncu, Balyozcu ilan ettiler. Bugün de FETÖ’cü olmayanları FETÖ’cü ilan etmeleri gibi.

FETÖ daha münafıkça bir yapılanma. Bunun “Şahin”i de, “Güvercin”i de aslında aynı. Birinin elinde sopa, ötekinin elinde havuç.. “Yok aslında pek farkları, tek farkları adları ve yöntemleri”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar