Bayramımız mübarek olsun!

Yarın Ramazan Bayramı’nın ilk günü. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. 30 günlük beraberlik sona eriyor. Bu bayram günü aynı zamanda veda günüdür.. Bu bayram günü, şeytanların serbest...

Yarın Ramazan Bayramı’nın ilk günü. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. 30 günlük beraberlik sona eriyor. Bu bayram günü aynı zamanda veda günüdür.. Bu bayram günü, şeytanların serbest bırakıldığı gündür. Ramazanın bereketi ile sahip olduğumuz donanımla şeytan ve onun askerleri ile savaşın devam etmeye başladığı gündür.. Kuşkusuz “Hafız” olanın muhafazası bizim için hayat boyu devam edecek. Şeytan ve onun askerleri Allah’ın muttaki kullarına, O’nun iradesi dışında hiçbir zaman zarar veremez. Onun için gam yok!

1 Eylül’de Kurban Bayramımız var.

Laikler, eskiden “Ramazan Bayramı” demezlerdi, Ramazan Bayramının adı “Şeker Bayramı” olmuştu.. İyi ki, Kurban Bayramına da “Kebab bayramı” filan demediler..

Aslında aslolan bayramın mübarek olması değil. O gün zaten mübarek, bizim işlerimiz mübarek mi? Bayrama yakışıyor mu işlerimiz? Bayram yapmayı hak ediyor muyuz?

Kimimiz için bayram “Tatil” oldu.

Farkında mısınız Ramazan’da güya açlıkla imtihan oluyoruz, bütün kanallarda yeme-içme konuşuluyor. Reklamlar yeme-içme üzerine.. Tıka basa yiyoruz. Kilo alıp çıkıyoruz ramazandan. İsraf deseniz diz boyu. O kadar çok gıda tüketimi var ki, fiyatlar yükseliyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar