Bayram ve sonrası

Almanya’dan sonra İngiltere de elçiliğini geçici olarak kapattı. Ankara bir yandan Suriye’de askeri bir operasyon yönetiyor. Öte yandan içeride PKK’ya karşı operasyon yapıyor. Eşzamanlı olarak FETÖ...

Almanya’dan sonra İngiltere de elçiliğini geçici olarak kapattı.

Ankara bir yandan Suriye’de askeri bir operasyon yönetiyor. Öte yandan içeride PKK’ya karşı operasyon yapıyor. Eşzamanlı olarak FETÖ operasyonu sürüyor..

Ve bayram sona erdi.. Hacılar ve sılah-i rahim için yola çıkanların geri dönüşü başladı.

9. ayın 9’u olmadı. 18.9’da da bekledikleri olmadı. Bugün ayın 19’u.19 özel bir sayıdır biliyorsunuz.. Ve sonra ay sonunu bekleyecekler. 27.9’a bakacağız.. 

Birileri “eylül” ayında çok şey bekliyor. Hoş, “eylül” olmazsa “ekim” diyecekler, o da olmazsa “kasım” diyecekler. Yıllardır bu böyle. “Hocaefendi” ne dese, onda bir hikmet arayan birileri var.. Hocaefendi “kertenkele deliğine girin” dese girecekler sanki.

Hani “hocaefendi” bir karar verse de, Mehdi-Mesih ne ise alenen ilan etse de herkes safını belirlese.. 

Bayram sonrası için hükümetin bir hazırlığı var. FETÖ ve PYD-PKK için yeni bir operasyon dalgası kapıda. Irak ve Suriye hattında önemli gelişmeler sürpriz olmayacak.

Türkiye, hem yeni bir uluslararası düzen ve hem de Türkiye’de ne olup bittiğini, FETÖ gerçeğini anlatmak için bir diplomasi atağı başlatacak. 24 Eylül’deki BM Genel Kurulunda yapacağı konuşma bu açıdan bir başlangıç olacak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar