Bağdadi öldürüldü mü?

Öldürülse ne olur, öldürülmese ne olur! O bir piyon değil mi?! Onu çekersiniz altından bir yenisi çıkar. Sonuçta “bulunmaz Bursa kumaşı” değil. Onun arkasında onu eğiten, oynatan, yöneten bir güç var.

Öldürdüler mi? Mümkün. Eceli gelmişse ölmüştür. Ama birileri bundan kurtulmak veya öldürmek isteseydi, örgüt içinden birine ya da bir başkasına da yaptırırlardı bu işi.

Hem zaten kaç defa operasyon yapıldı kaç defa öldürüldü haberi geldi. Ve sonra yeniden çıktı ortaya.

Eğer DAEŞ ile mücadele görüntüsü vermek, hâlâ onlar için dünyayı kandırmak için bir işe yarıyorsa, işte anlı şanlı bir operasyon sözkonusu.

ABD kendi ajanının yerini ihbar edene ödül de vaad ediyor üstelik. DAEŞ lideri Ebu Bekir el-Bağdadi’nin baş danışmanlarından İsmail el-Etawi... Onun CIA ajanı olmadığından emin miyiz. İlginç değil mi, ahçısı da Türkiye’de yapılan bir operasyonda örgütün üst düzey yöneticileri ile birlikte ele geçiriliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar