Aman ha dikkat!

15 Temmuz yaklaşırken gündem yine FETÖ.. Bir yandan operasyonlar devam ediyor, öte yandan ilginç, garip açıklamalar..Yok efendim, FETÖ’nün bir ayağı siyasetmiş, diğer ayağı ticaret, 3 ayağı ibadet....

15 Temmuz yaklaşırken gündem yine FETÖ.. Bir yandan operasyonlar devam ediyor, öte yandan ilginç, garip açıklamalar..

Yok efendim, FETÖ’nün bir ayağı siyasetmiş, diğer ayağı ticaret, 3 ayağı ibadet. 4. ayağı ise eğitim. Siyasete girmemeliymiş, Ticarette hadi neyse de, ibadet ayağına ve eğitim ayağına bir itirazları yokmuş.

Ne oluyoruz beyler. “Bu din benim dinim değil” hemen söyleyeyim. Öyle bir din İslam dini değil. O Amerikano İslam’dır. O “Dine karşı bir din”dir. Asıl fitne de o noktada gizlidir. O okullar deseniz bu dinin misyoner mektepleridir. Ayrıca Truva atları, ağuyu içine gizledikleri bal!

Soruları çal, Anadolu’dan zeki çocukları topla, oltaya yem olarak tak, “Altın nesil” filan de, soruları çal, onları biyonik robotlar haline getir, bunun adı da eğitim hizmeti olsun! Yok böyle bir şey.

AK Parti’yi fabrika ayarlarına döndürme iddiası, FETÖ kuşatması, BOP projesinin taşeronu yapma planlarının bir parçasıdır. Bunu söyleyenlerin dilinin altında yatan asıl gerçek de FETÖ siyasetten elini çeksin, AK Parti aynı idealin siyasi taşeronu olsun, kaldığımız yerde devam edelim. Hayır! Asla..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar