AK Parti’ye, kim, neden, nereden, ne zaman saldıracak?

Topyekûn bir saldırıya hazırlanıyorlar! “AK Parti’ye kim, neden ve nereden saldıracak?” sorusunun cevabını beklemeyin, başladılar bile. Bir yandan da hazırlıklar son hızı ile devam ediyor.En önemli...

Topyekûn bir saldırıya hazırlanıyorlar! “AK Parti’ye kim, neden ve nereden saldıracak?” sorusunun cevabını beklemeyin, başladılar bile. Bir yandan da hazırlıklar son hızı ile devam ediyor.

En önemli silahları, “İslamcılar” arasında tartışma çıkartmak ve bu kesimle AK Parti arasında çıkartılacak bir tartışmada, AK Parti’yi arka planda rejim kıskacına almak!

İslamcılar ve Kemalistler ile AK Parti arasında sorun çıkarmaya çalışanların başka planları da var.

İslami kesimdeki STK’lar ve Media’ya sürekli AK Parti aleyhine bilgi servisi yapmaya hazırlanıyorlar, tabii ki, bu çevrelerin duyarlı oldukları konularda. Sonra da ötekiler bunları alıp AK Partililerin üzerine gidecekler. AK Parti içindeki seküler aktörler, oportünist ya da kolay dolduruşa gelecek isimleri provoke ederek yola devam edecekler. Eğer yeteri kadar ses getiremezlerse STK aktörleri, kanaat önderleri üzerinden bu kışkırtmalar devam edecek. Muhalefet bu aşamadan sonra devreye girecek..

Venezuella, Meksika, Kuzey Kore için uyguladıkları şablon habercilik var. Kurgu ABD’den, nokta nokta yerler Türkiye’den doldurulacak, yani şöyle bir haber istiyoruz diyecekler. Buradaki muhabirler talep edilen isim, yer, zaman ve rakamları, fikirleri monte edecek. Bu haberler batı mediasında kullanılacak, bizimkiler kendi servis ettikleri haberleri tekrar manşete çekecekler. Batıda bir STK sözcüsü ya da siyasi aktör bu veriler üzerine yorum yapacak, muhalefet buna destek olacak. Bizim eklemlenmiş STK ve Media da, “Bak batılılar ne diyor” diye kendi servis ettikleri haberler  üzerinden gündem oluşturmaya çalışacaklar.. Hani şu Zarrap iddianamesi gibi. Rubingiller boş durmuyorlar yani.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar