Ah reis ah!

“Falan kişi FETÖ’cü” dediler, reis de “alın” dedi, aldılar, ama yerine daha FETÖ’cüsünü ya da FETÖ’cülerin parmağında oynattığı “Reisçi” gözüken...

“Falan kişi FETÖ’cü” dediler, reis de “alın” dedi, aldılar, ama yerine daha FETÖ’cüsünü ya da FETÖ’cülerin parmağında oynattığı “Reisçi” gözüken bir kukla getirdiler, etrafını yine onlar doldurdu. “FETÖ operasyonu yapıyoruz” diye, deşifre olan birkaç FETÖ’cünün yanına onun birkaç katı ya hiç ilgisiz ya da, sohbete giden veya eskiden onlarla olup 17/24 sonrası bu harekete destek verenlerin adını yazıp, onların işlerine son verip, sanık yapıp, daha güçlü bir şekilde, emin adımlarla yola devam ettiler.

Bazen FETÖ’cüler gitti, FETÖ’nün şucu, bucu görünümlü, şu veya bu cemaatteki kripto elemanlarını sahaya sürdüler. Milli Görüşçü oldular, Adıyamancı oldular, nereye gireceklerse, orada en muteber kim ise onların etiketini kullandılar. Ya hu, en son gelen haberi biliyorsunuz: FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Adil Öksüz’ün yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan polis müdürü  FETÖ ile bağlantılı çıktı. Sadece Beştepe’ye sızmadılar. Yaverlerden ibaret değil sızıntı!

FETÖ’cü polisler hâlâ aktif. DEAŞ operasyonu yapılıyor. 5 DEAŞ elemanı yakalanmış, Çeçen, Özbek, toplam 20 kişi, DEAŞ ile hiç alakası olmayan, hatta DEAŞ’a karşı, bu konuda aktif olarak tavır sahibi, DEAŞ’a karşı çevresini uyaran, onları da listeye yazıp, operasyon yapıp, sahte ihbarlarla mahkemeye çıkartılıp içeri tıkılıyorlar.

Dertleri soruşturmaları sulandırmak. Böylece bulandırdıkları sularda balık avlamak. Onların arasına karışıp, kendi adamlarını kurtarmak için birileri devreye giriyor. Bunları kurtarıp ne yapacaklar derseniz, kendilerine tetikçi yapacaklar.. Şimdi yeniden arkadan dolanıp gelmeye hazırlanıyorlar. Birileri “Reisçi” geçinerek racon kesmeye, haraç kesmeye, birilerine, bir yerlere çökmeye hazırlanıyor.. İstihbarat, polis, savcılık, yargı, hepsi bu anlamda baskı altında. Bu yapıların içinde birileri de bu tezgahta iş peşinde..

Bu FETÖ’cüler binbir surat. İyi Parti bekleneni vermedi. Geri MHP’ye dönüş yapıyormuş gibi görünüp, birileri MHP adına ahkâm kesmeye, racon kesmeye kalkabilir. Bu anlamda Erdoğan ve Bahçeli’ye büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor. “Kral’dan fazla kralcı” havasında birilerinin emrivaki siyasetine fırsat verilmemesi gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar